ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Inspiration nära naturen på Hem & Villa-mässa

Edvin Gepertz · 27 Okt 2011
Uppdaterad 27 Okt 2011
Arga snickaren berättar om hur du förbereder huset inför vintern och vad du bör tänka på när det gäller uppvärmning.

Arga snickaren berättar om hur du förbereder huset inför vintern och vad du bör tänka på när det gäller uppvärmning. Foto: Magnus Selander


Tips och idéer om allt från hus till vin. Gör det själv-aktiviteter för dig med tummen mitt i handen.

klar

Artikellänk är kopierad

Bygg din egen fågelholk, provsmaka champagne, vinn en kock eller besök någon av de 300 utställarna. Under helgens Hem & Villa-mässa behandlas allt inom mat och inredning. Årets tema är nära naturen. – Det är både i färg och material, färgskalan går i brunt och grönt och materialen är trä och sten. Men det är också nära naturen eftersom folk vill handla mer miljövänligt. Miljövänliga produkter finns det mycket av på mässan, säger Maria Torén, projektledare på Hem & Villa. Svenskarnas intresse för inredning och mat tycks vara ändlöst – som exempel finns just nu över 6 300 bloggar om hus och hem registrerade på Bloggportalen.se och helgens mässa räknar med upp emot       30 000 besökare. – Man är ju intresserad av sitt hem. Det är jätte-stort privat intresse som folk har. Jag tror att det handlar om att uppfylla drömmar och en del av det handlar om det egna boendet, säger Maria Torén. På Arga snickartorget kommer Anders Öfvergård, från tv-serien ”Arga snickaren”, med kolleger låta besökarna göra olika renoveringsjobb samtidigt som de ger bra tips.

klar

Artikellänk är kopierad

Edvin Gepertz
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro