ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Inställd George Michael-konsert blev recenserad

Tomas Lundin · 24 Nov 2011
Uppdaterad 24 Nov 2011
"George Michaels musikpärlor", lyder ribriken i Krone.

"George Michaels musikpärlor", lyder ribriken i Krone.


"En inställd spelning är också en spelning", lyder ett berömt citat av Ulf Lundell. Kanske har recensenten Franziska Trost tagit det lite för bokstavligt.

klar

Artikellänk är kopierad

George Michael ställde in måndagens konsert i Österrikes huvudstad Wien och fick uppsöka sjukhus med lunginflammation. Men tydligen höll sjuklingen en privat föreställning för tidningen "Die Kronen". Hur går det annars att förklara att recensionen går att läsa i tidningen dagen efter? 

"Superstjärnan George Michael förtrollade måndagskvällen", skriver tidningen bland annat om den inställda spelningen, som dras över en helsida, med bilder och allt.

Skribenten beskriver konserten i detalj. Bland annat att artisten gör covers på Nina Simones "My Baby Just Cares For Me" och Terence Trent D'Arbys "Let Her Down Easy" och beskriver scenshowen: "Musikens elegans understryker han med en fantastisk ljusshow och konstfulla 3D-effekter".

Recensionen har gjort tidningen till åtlöje och konkurrenterna har inte missat chansen att göra sig lustiga över bluffen.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro