ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Inte så kul att kallas spy-Eva"

Patrick Ekstrand · 14 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Hallå där ...... Eva ”Spy-Eva” Nazemson, som har blivit en världskändis efter sin kräkattack i direktsändning. I går var hon i USA för att medverka i ”Tyra Banks show”.

Blev du behandlad som en VIP-gäst?– Jajamän. Jag blev upphämtad i en fin bil och ...Fanns det spypåsar i bilen?– Nej, det hade han inte. Men efter att jag berättat varför jag var där blev han orolig för sina skinnsäten.Behövde du låna grannarnas spypåsar på flyget?– Nej, jag hade lediga platser bredvid mig. Vadå, var planet halvtomt?– Nej. Det satt folk överallt.Dina grannar kände kanske igen dig?– Jag vet inte. Det var kanske produktionsbolaget som sa att jag skulle ha ledigt bredvid mig.Hur viktig var den där spyan för din karriär?– Den var nog väldigt viktig, tror jag. Den har betytt väldigt mycket. Det är ju inte så kul att alltid kallas ”Spy-Eva”, men ...Kommer du att ha spyan på ditt cv när du söker jobb?– Haha, absolut.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Ekstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro