ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Inte säkert att Carola kvalar”

Susanna Mattsson · 16 Maj 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
”Inte säkert att Carola kvalar” Andreas Lundstedt tävlar i Melodifestivalens final – för Schweiz.

”Inte säkert att Carola kvalar” Andreas Lundstedt tävlar i Melodifestivalens final – för Schweiz. Foto: Henrik Brunnsgård


klar

Artikellänk är kopierad

Andreas Lundstedt är en man med många järn i elden. När Carola för länge sedan landat i Aten var Andreas fortfarande kvar i Sverige för att marknadsföra nya solosingeln och spela i ”Saturday night fever” på Scandinavium i Göteborg. Men stressad? Inte en chans. – Nej, jag har hellre för mycket att göra än för lite. Man får hitta sina tillfällen att vara ledig. I dag har jag till exempel två timmar när jag får gå och shoppa. Det är min lilla belöning. Andreas Lundstedt har ställt upp i svenska Melodifestivalen fyra gånger, två gånger solo och två gånger med Alcazar. När han äntligen tävlar i finalen gör han det för Schweiz, som en del av euromixgruppen Six4one.

”STORA CHANSER” Låten ”If we all give a little” är en klassisk schlager i powerballadgenren, som enligt Lundstedt själv borde ha stora chanser. – Men det beror samtidigt på vad publiken vill ha i år. Jag hoppas att vi hamnar bland de tre bästa, men när jag står där är det klart jag tänker att vi ska vinna. I Sverige har det dock talats mindre om hans musik och mer om hans nya fluffiga kalufs på sistone. – Jag får skylla mig själv. Det var jag som berättade om min hårtransplantation. •• I Aten tävlar du mot Carola, som är en av dina gamla idoler. Räds du konkurrensen? – Vi vet ju inte ens om hon kommer att tävla ännu, det avgörs på torsdag. Här är vi ju säkra på att hon går vidare, ute i Europa låter det lite annorlunda. Men jag hoppas att hon kvalar.

klar

Artikellänk är kopierad

Susanna Mattsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro