ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Iphone uppgraderas redan nästa vecka

Kristoffer Rengfors · 13 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Tisdagen den 17:e mars kommer Iphone att uppgraderas. Apple håller just nu på att skicka ut inbjudningar till ett event där version 3.0 av telefonens programvara ska visas. Det är ungefär åtta månader sedan Apple uppgraderade mjukvaran i Iphone till version 2.0, och drygt sex månader sedan Apple utlovade att det skulle gå att köra applikationer i bakgrunden samtidigt som man gjorde något annat med telefonen. Klockan 18.00 svensk tid den 17 mars släpps fler nyheter till telefonen då Apple håller ett event i Cupertion i Kalifornien. Då kommer en förhandsvisning att göras av vad Apple håller på med inför lanseringen av version 3.0 av mjukvaran.

Om det blir någon uppgradering av själva hårdvaran är ännu inte klart. Rimligen borde Iphone åtminstone uppgraderas hårdvarumässigt på något sätt senast till sommaren.

En rad funktioner som efterfrågat för Iphone är bland annat Push notification, dvs att fler applikationer än mejlprogrammet kan uppdateras med information fast det inte är igång. Många Iphoneanvändare efterfrågar även bättre stöd för bluetooth, möjligheten att använda telefonen som datormodem, klipp och klistra-funktion, videoinspelning samt bättre stöd för sms och mms. Telefonen saknar även stöd för Flash vilket gör att många webbsidor inte fungerar tillfredställande.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro