ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Isa Tengblad: "Hemma vågar jag vara en vanlig tonåring"

Johan Wikén · 4 Feb 2016
Uppdaterad 5 Feb 2016

Foto: Gustav Gräll


Snart ska Isa Tengblad stå på scenen i Melodifestivalen. Men först väntar en minst lika tuff utmaning – när artisten ska grillas av fansen i Metros Fråga mig”. Passa på att ställa din fråga!

klar

Artikellänk är kopierad

17-åriga Isa Tengblad tog Sverige med storm när hon deltog i Melodifestivalen förra året med låten ”Don’t stop”. Nu ska hon försöka återupprepa succén i årets upplaga.

– Jag är sjukt laddad och den här låten är helt annorlunda från förra året. Vi får se vad folk tycker men jag älskar den. Jag känner mig lugn, det var jag inte förra året, säger hon.

LÄS MER: Lyssna på kärlekslåten Samir spelade in till sin första tjej

Och vad passar bättre än att ladda upp i Metros succéprogram ”Fråga mig”? På måndag sätter sig nämligen Isa Tengblad i heta stolen för att svara på fansens frågor.

– Spontant är jag lite smånervig och rädd. Man måste bjuda på sig själv och berätta saker som man inte berättar så ofta.

Finns det någon fråga du verkligen inte vill ha?

– Jag är en ganska duktig flicka och har inte så mörka hemligheter. Men det kommer nog märkas, jag kommer bli helt tagen och dra i tofsen.

Vad tycker du är pinsamt?

– I allmänhet gillar jag att ta ut svängarna och ser inte så jättemycket som pinsamt. Jag kan inte komma på något det senaste året som jag har skämts över. Men det sitter jag och säger nu, sen kanske jag får något jättejobbigt så jag bara vill springa därifrån.

Vilken sorts frågor vill du ha?

– Jag tycker det är kul att få frågor som kan hjälpa folk. Om det är någon som känner sig osäker är det kul att hjälpa till och pusha dem.

Vad har du för relation till dina fans?

– Väldigt bra. Än så länge har jag en väldigt ung fanbase. Jag får typ inget hat överhuvudtaget. Det är små söta tjejer och killar som ser upp till mig, att få vara deras förebild känns skitkul.

►LÄS MER: Zara Larsson svarade på läsarnas frågor live

Berätta något du gör när ingen ser på?

– Jag älskar att baka och laga mat. Jag kan stå i köket flera timmar och lyssna på pojkbandsmusik och få feeling och dansa för mig själv, sjukt fult. I det här jobbet måste man hela tiden bry sig om hur man ser ut, vara glad och prata hela tiden. Hemma vågar jag vara sur, en vanlig tonåring.

Vad händer i framtiden?

– Jag hoppas på att gå till final i Melodifestivalen och vinna hela grejen. Jag är en vinnarskalle och Eurovision hade varit sjukt häftigt. Oavsett om jag står på scen eller inte vill jag nog vara där.

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Wikén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro