ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Isaac: Jag vill inte bli en bitter 50-åring

Sara Stolt · 22 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Isaac & The Soulcompany grundades år 2003, och efter livespelningar har ryktet om retrosoulbandet spritt sig.
Isaac & The Soulcompany grundades år 2003, och efter livespelningar har ryktet om retrosoulbandet spritt sig.Foto: Thorleif Robertsson

Isaac & The Soulcompany har varken skivkontrakt eller mycket pengar – men frontpersonen Isak Kuritzén har satt hela sin ekonomi på spel genom att uppträda på Cirkus i kväll klockan 22.

– Jag vill inte bli en bitter 50-åring som frågar mig varför jag inte gav allt, säger sångaren Isak Kuritzén, som i kväll står på scenen tillsammans med tolv andra musiker.

Vad är ditt mål?– Att få en egen show i Las Vegas. Om Frank Sinatra inte hade varit i Vegas hade han inte varit Frank Sinatra. Vi är inga pubbare eller krökare utan otroligt målmedvetna personer, säger Isak Kuritzén, 29.

Egentligen har han inte råd att boka Cirkus.– Men Cirkus är den bästa konsertlokalen i hela Europa. Jag har jobbat i tolv år som entreprenör och vet att man måste ta risker för att lyckas.

För att framträdandet ska gå runt måste 900 biljetter säljas. Hittills har 850 sålts.

Vad hade hänt om knappt några ville komma?– Då hade jag haft skulder i tio års tid. Men det hade varit värt det. Senast vi spelade på Fasching var det utsålt trots att vår marknadsföring var väldigt liten.

Klubben Soul, som har sitt säte på Fasching, firar 15-årsjubileum i år. I kväll flyttas klubben till Isaac & The Soulcompanys Cirkusspelning.   

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro