ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Isabella Löwengrips liv blir realityserie

Gustaf Larsson · 20 Mar 2018
Uppdaterad 20 Mar 2018
"Being Bella" heter Isabella Löwengrips nya realityserie.

"Being Bella" heter Isabella Löwengrips nya realityserie. Foto: Eero Hannukainen / IBL Bildbyrå


Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip är just nu uppe i inspelningarna av Being Bella”, en realityserie om hennes fullspäckade liv. “En mix mellan ”The Office” och ”Keeping up with the Kardashians”, skriver hon själv om serien.

klar

Artikellänk är kopierad

Sedan 14-års ålder har Isabella Löwengrip varit hela Sveriges bloggdrottning. Nu tar hon steget in i tv-branschen genom realityserien ”Being Bella”, som produceras av Perfect day media.

Programmet kommer att porträttera både hennes privatliv och det hektiska arbetslivet, som vd för flertalet bolag.

”Visionen är att vara en mix av ‘Keeping up with the Kardashian’ och ‘The Office’. Man får följa mig från morgon till kväll (begränsat med barnen såklart, samma princip gäller) på ett lite djupare plan”, skriver hon i ett blogginlägg.

Hannah Widell och Amanda Schulmans produktionsbolag Perfect Day media ligger bakom produktionen.

”Det har handlat om att hitta rätt team och att få göra det här med Hannah och Amandas produktionsbolag känns helt rätt. Det händer så mycket kul under resan när vi bygger internationella bolag, nu kommer ni ha möjlighet att vara en fluga på väggen i ‘Being Bella’”, skriver Isabella Löwengrip.

På sidan om sin roll som bloggare och företagsledare har Isabella Löwengrip släppt fem böcker. När hon gästade podcasten ”Schulman Show” pratade hon delvis om sitt späckade schema, som lett till att hon valt att outsourca stora delar av sina privata sysslor. Allt för att få mer tid till sina barn och arbetet.

”Being Bella” beräknas ha premiär i höst, vart serien kommer att sändas är dock ännu inte officiellt.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Larsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro