ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Isabelle Gulldén avslöjar – är gravid: "Vi är jätteglada"

Filip Häggberg · 7 Jan 2019
Uppdaterad 7 Jan 2019

Foto: Christine Olsson/TT


I EM ledde hon Sverige till en en sjätteplats. Nu avslöjar Isabelle Gulldén att hon spelade mästerskapet gravid – i juli får världsstjärnan en son. "Det här var en positiv överraskning", säger hon till Sportbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

Isabelle Gulldén, 29 år, är en av svensk handbolls stora stjärnor.

För Sportbladet berättar ”Bella” att hon fick reda på att hon var gravid precis före handbolls-EM som inleddes i slutet på november.

– Vi ska få en liten pojke som är beräknad att komma i mitten av juli. Det är jättekul såklart och vi är jätteglada men planerad var den inte. Jag hade inte tänkt skaffa barn före OS (2020, reds. anmärkning). Så det här var en positiv överraskning, säger Brest-proffset.

I EM ledde Gulldén Sverige till en sjätteplats och planen är att fortsätta spela efter graviditeten.

– Jag vill fortsätta spela efteråt. Jag har ett 1+1-årskontrakt kvar med Brest efter den här säsongen. Klart att jag hoppas vara tillbaka så snabbt jag kan. Men nu fokuserar jag på detta och så får vi se vad som händer sen, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Häggberg
Filip Häggberg
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro