ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Itunesdödare följer med Googlemobilen

Kristoffer Rengfors · 23 Sep 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
HTC Dream presenteras ikväll som den första telefon som kör Googles operativsystem Android. 

HTC Dream presenteras ikväll som den första telefon som kör Googles operativsystem Android.  Foto: rizzn.com


klar

Artikellänk är kopierad

Apple har Itunes Music Store i sin Iphone. Google sätter nu tilliten till Itunes största konkurrent Amazon. I Androidmobilerna kommer en Itunesdödare finnas tillgänglig, med många funktioner som saknas i Iphone.Enligt bloggen Venture Beat kommer Amazon att släppa en direkt konkurrent till Itunes. Bloggen hävdar att anställda på Google och T-mobile nu börjat använda telefonerna i testsyfte.

Precis som i den version av Itunes som finns i Apples telefon kommer det att vara möjligt att köpa musik direkt ner i Androidtelefonerna via Amazons nya applikation. Men till skillnad från Itunes kommer det även gå att köpa och få tillgång till videofiler i Androidtelefonerna. Genom att angripa Iphone på det område den är som starkast, som musikspelare och surfmobil ger sig HTC och Google efter Apple på deras egen hemmaplan. Säljstart för den första Googlemobilen HTC Dream beräknas till den 17 oktober men det datumet bekräftas förmodligen inte förrän senare i kväll när telefonen presenteras av T-mobile i New York.

klar

Artikellänk är kopierad

Kristoffer Rengfors
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro