ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Izzie borta från "Grey´s" – i fem avsnitt

Jenny Sköld · 3 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Katherine Heigl, som har en av de största rollerna i Grey´s anatomy, lämnar serien i fem avsnitt. Hon har fått dispens från produktionsbolaget för att kunna spela in den romantiska komedin Life as we know it, skriver tidningen Entertainment Weekly. Uppehållet kommer förmodligen att överlappas av Ellen Pompeos, som spelar Meredith i serien, mammaledighet. Det innebär att Grey´s anatomys två största stjärnor är frånvarande samtidigt. Dessutom har T.R. Knight, som spelar en av seriens ursprungliga klaraktärer, George, nyligen lämnat serien.

Hur producenten ska lösa Izzies paus på ett trovärdigt sätt framgår inte. Men deras chef Shonda Rhimes har i dagarna gått ut och förberett tittarna på att tre nya läkare snart kommer att introduceras, spelade av Nora Zehetner, Robert Baker, and Jesse Will.

Men på längre sikt väntas produktionen mötas av ännu större problem.– Så småningom kommer alla att lämna serien. Så vi tittar på vi kan lösa strukturen nu. Säsong 6 handlar om att hitta en långsiktighet och fundera över om det finns någon framtid för serien även utan dessa karaktärer, säger Shonda Rhimes.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro