ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

J-Los kravlista knäckte arrangör

Tomas Lundin · 29 Mar 2013
Uppdaterad 29 Mar 2013
J-Los kravlista knäckte arrangör

J-Los kravlista knäckte arrangör Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

J-Lo missade just en spelning för miljoner tv-tittare för att arrangören inte ville gå med på divans krav på privatjet och lyxhotell för hennes armé av tjänstefolk. 

Uppträdandena i samband med invigningen av Indiens cricketsäsong kan jämföras med halvtidsshowen i Super Bowl och lockade 56 miljoner tittare förra året. Arrangören ville ha Jennifer Lopez men backade ur i sista stund.  

– Kraven som gjordes för Jennifer var skandalösa. I praktiken överprissatte hon sig ut ur evenemanget. Det var ett idiotdrag eftersom publiken är enorm, säger en källa till New York Post. 

I stället får publiken se rapparen Pitbull under ceremonin nästa tisdag, och dessutom gräddan av indiska musik- och filmstjärnor.

Enlgt NY Posts källa krävde Lopez via managern Benny Medina en privatjet på Standby samt en mängd hotelrum för hennes väldiga följe av stylister, assistenter och privata kockar.

Stjärnans entourage är berömt. Vid ett tillfälle tog hon med sig ett följe av inte mindre än 90 personer – till en tv-intervju. Det var 2001 och frågan är om Jennifer Lopez stjärnstatus i dag smäller lika högt som hennes kravlista.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro