ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jack: Just nu verkar det vettigare med Kate och Sawyer

Hannah Sjöström · 29 Nov 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

ROMANTIK. I dag visar TV 4 årets sista avsnitt av ”Lost”. Serien återkommer igen i februari, då den tredje säsongen fortsätter. Den kultförklarade serien lockar miljoner tittare världen över och nyfikenheten på vad som ska hända överlevarna på ön är stark. – Jag kan tyvärr inte avslöja vad som kommer att hända eftersom jag knappt vet själv, säger Matthew Fox när Metro träffar honom i Los Angeles.

Fox spelar Jack, en av seriens huvudroller. Och han ler inte ens pillemariskt när han berättar att han faktiskt inte har någon koll.– Om jag läser en bok så bläddrar jag inte till slutet för att få veta vad som händer. På samma sätt måste man göra med ”Lost”, ta lite i taget och ha tålamod med hur serien utvecklas. Om alla fick alla svar direkt skulle ju folk sluta titta, säger han. •• Men hur skulle du vilja att triangeln mellan dig, Kate och Sawyer utvecklas?– Personligen bryr jag mig inte, men jag ser fram emot vad som kommer att hända. Där vi är i serien just nu verkar det vettigare att Kate blir tillsammans med Sawyer, men allt det kommer vi att lösa väldigt, väldigt snart. •• Kan det tänkas hända något mellan Jack och den nya rollfiguren Elisabeth?– Det är definitivt möjligt, det finns en spänning mellan dem som är väldigt intressant.  •• Känner du dig, som en av huvudrollsinnehavarna, mer säker på att få vara kvar i serien än andra kanske gör?– Nej, så tänker jag inte. När jag läste testavsnittet, detta var innan jag anställdes, dog Jack ganska snart. Han är på intet sätt immun mot döden, och de som skriver serien tänker väldigt öppet. Storyn medger inte att man kan känna sig säker. Matthew Fox bor precis som många andra skådespelare på Hawaii, där serien spelas in. Men när ”Lost” är över tänker han ta sin familj tillbaka till fastlandet igen. – Min fru och mina barn älskar Hawaii och det passar väldigt bra i den ålder de är i just nu. Vi njuter av varje minut.  •• Finns det någon sanning i ryktena att du skulle vara trött på Hawaii och ”Lost”? – Nej, det gör det inte. Jag spelade in två filmer i somras under ledigheten och det var verkligen fantastiskt. Men så fort en tv-skådis gör film blir det alltid sådana rykten. ”Lost” är min bas just nu. Årets sista avsnitt av ”Lost” ser du i kväll i TV 4.

klar

Artikellänk är kopierad

Hannah Sjöström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro