ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jacksons minnesstund hålls i Los Angeles

TT · 3 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
En minnesstund för Michael Jackson kommer att hållas på här på Staples Center i Los Angeles.

En minnesstund för Michael Jackson kommer att hållas på här på Staples Center i Los Angeles. Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Michael Jacksons familj har bekräftat att det blir en offentlig minneshögtid för honom på sportarenan Staples Center i Los Angeles på tisdag. Ceremonin hålls klockan 19 svensk tid, och för fansen finns 11 000 gratisbiljetter tillgängliga enligt Reuters.De som inte får plats på arenan kan följa ceremonin på storbildsskärmar utanför. Enligt sajten TMZ genomförs en privat ceremoni på begravningsplatsen Forest Lawn i Hollywood Hills samma morgon.Förutom att repetera inför de 50 planerade konserterna i London i sommar, arbetade Michael Jackson före sin död med material till två kommande album, skriver tidskriften Billboard. Det ena var ett pop-album medan det andra var ett instrumentellt album med klassisk musik.

I torsdags släpptes även en video som visar Michael Jackson energiskt repeterande ett antal sång- och dansnummer, inspelad bara två dagar innan han dog. Filmbilderna sägs bekräfta rapporter om att stjärnan var i god kondition.

Offentlig minnesplatsFastigheten i Los Angeles där Michael Jackson levde fram till sin död kommer att bli offentlig minnesplats, säger toppdesignern Christian Audigier. Han säger att han själv ska köpa byggnaden.Det enorma huset i Holmby Hills-området tillhör Audigiers kollega och chef vid modeföretaget Hubert Guez.I ett pressmeddelande skriver Audigiers talesman att fastigheten har hyrts av popikonen i flera månader och att hyreskontraktet går ut om sex månader. Efter det avser designern att köpa den "i avsikt att behålla de värdefulla ögonblicken, han delade med Michael Jackson där, intakta".Jackson hyrde den slottsliknande fastigheten, för 800 000 kronor i månaden och anlitade Audigier för att designa kläder och samlarobjekt som skulle säljas vid hans konserter.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro