ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jacqueline vann en middag med Wyclef

Caroline Wetterborg · 13 Feb 2013
Uppdaterad 13 Feb 2013

Jacqueline Opira trodde först inte det var sant. Men som vinnare i Metros tävling får hon gå på en middag med Wyclef Jean på sin födelsedag.

klar

Artikellänk är kopierad

Jacqueline Opira har vunnit en dejt med Wyclef Jean.
Jacqueline Opira har vunnit en dejt med Wyclef Jean.Foto: Isabel Svensson

– Det känns så perfekt, det kunde inte ha blivit bättre. Jag är jätte-, jätte-, jätteglad. Jag vågar inte ens tänka mig hur det kommer att bli, säger Jacqueline Opira.

   Som bekant är den 14 februari också en dag då många passar på att fira kärleken – alla hjärtans dag.

– Just när jag tänkte på det kändes det ”oh my God” – som en dejt helt plötsligt. Men det känns bra, som världens bästa födelsedagspresent, säger hon. 

Har du funderat på några samtalsämnen?

– Det känns som att jag har väldigt många frågor, samtidigt som man vill ta det så naturligt som möjligt. En sak är att han ville bli president ett tag, men sedan läste jag att han lade ner den drömmen, säger Jacqueline Opira. 

Det var genom sin syster som Jacqueline Opira först fick upp ögonen för Wyclef Jean och sedan dess har hon gillat hans musik, särskilt de senare låtarna han gjort med Shakira. Det var också systern som tipsade henne om Metros tävling om en middag med rapstjärnan.

Hur reagerade hon när hon fick veta att du vunnit?

– Hon tror inte att det är sant, men hon tar det lugnt. Mamma där-emot har sagt att hon redan är starstruck på mig, säger Jacqueline Opira. 

– Jag hoppas att det ska bli jätteskoj, att det blir som en födelsedagsfest och att alla på plats är riktigt glada. Och att de uppskattar mig som vinnare. 

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Wetterborg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro