ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag älskar att komma till Sverige"

Katarina Matsson · 16 Nov 2012
Uppdaterad 17 Nov 2012
"Ni får mig att känna mig så speciell."

"Ni får mig att känna mig så speciell."


"Stockholm, var redo! Vi är på väg.", hälsade stjärnan inför att Cirkus Rihanna landade i vår huvudstad. Bara ett fåtal inbjudna fick se världsstjärnan Rihannas intima konsert på Berns i Stockholm i kväll på plats. Men Metros läsare kunde se konserten live helt gratis.

klar

Artikellänk är kopierad

Som enda svenska media är Metro med ombord när Rihanna besöker sju städer på lika många dagar. Metros Katarina Matsson följer i Rihannas fotspår dag och natt. Läs allt om veckan med Rihanna på bloggen.

Stjärnan gick på scenen klockan 23.45 på fredagskvällen – 2 timmar och 45 minuter senare än planerat. Men publikens frustration förbyttes snabbt i jubel, och Rihanna bjöd på en timmeslång intensiv, mäktig, sexig och vacker spelning.

De flesta som Metro har pratat med tycker att detta var den bästa konserten hittills på 777-turnén. Och stjärnan själv, som var iklädd korta Acne-shorts och en enkel vit t-shirt, såg ut att ha kul: 

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro