ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag är besatt av min bebis"

Metro.se · 14 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Alexandra Pascalidou har fått en dotter

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: SCANPIX

Metrobloggaren och tv-personligheten Alexandra Pascalidou födde på onsdagen en tjej, hälsar hon från bb. Flickan väger tre kilo och är 49 centimeter lång.

– Det blev akut kejsarsnitt efter en massa värkarbete. Nu ska jag blogga om det, säger hon till metro.se på onsdagen.

"Jag och Johan får en fantastiskt fin flicka på nästan tre kg och 49 cm. Hon har sin pappas långa fingrar, sin pappas ögon, mun, näsa och fötter. Man undrar vad hon fått av sin mamma? Jo, hennes fina svanskota som påminner om en ankstjärt med två prickar. Smickrande", är det första skriver Alexandra på sin blogg efter förlossningen.

Alexandra skriver 6 dagar efter förlossningen:

"Jag är besatt av min bebis. I natt sov hon fyra timmar i sträck efter att vi lindade in henne enligt mammas instruktioner. Själv låg jag vaken och vakade över henne. Tiden gick utan ett knyst. Till slut började jag gråta".

"...Idag tog vi bebban till BVC för vägning. Det var hennes jungfruresa. Premiär i den friska luften, i barnvagnen och i hemstaden. Vi satte oss på Chaikhana, ett underbart Téhus i Gamla Stan vid Tyska Kyrkan".

Följ Alexandra och bebisen på hennes blogg.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro