ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag är inte lika cool som er svenskar"

Sara Stolt · 25 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
– Ibland tänker man "åh, vad dålig jag är". När vi gjorde scenen när jag och Katherine har en fajt inne i affären hade jag en dålig dag. Jag var confused, säger Malin Åkerman.

– Ibland tänker man "åh, vad dålig jag är". När vi gjorde scenen när jag och Katherine har en fajt inne i affären hade jag en dålig dag. Jag var confused, säger Malin Åkerman. Foto: Saga Lundqvist


klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Saga Lundqvist

Malin Åkerman är på plats i sitt gamla hemland där hennes senaste film, ”27 dresses”, har premiär på fredag.– Jag känner mig lite utanför här. Jag är som en blandrashund och inte helt svensk, säger hon.De senaste månaderna har Malin Åkerman, 29, varit aktuell i två stora filmer – ”The heartbreak kid” med Ben Stiller och nu det romantiska dramat ”27 dresses” med James Marsden och Katherine Heigl. Arbetena har hopat sig för Malin, som passade på att fira en lugn påsk i Sverige tillsammans med familjen.– Det fascinerar mig att alla här i Stockholm är så lika. De har liknande hår och kläder. I Kanada är det mycket individualitet. Jag växte upp som hippie med mittbena, säger hon.

Malin flyttade från Stockholm till Kanada som tvåring, men gick som 14-åring ett år i svensk skola.– Jag är inte lika cool som svenskar. På våra fester i Kanada var det chips, Cola och film som gällde. När jag kom hit var det alkohol och sex.

Hur cool är du då?– Min man skulle säga att jag är världens största nörd.

Malin gifte sig i somras med Roberto Zincone, som är trummis i bandet The Petalstones där hon sjunger. – Det känns vuxet och bra att vara gift. När jag kommer hem ropar jag ”hi, husband! I’m home!”. Men det känns ovant när han säger ”this is my wife”. ”Gud, jag måste bli mer vuxen”, tänker jag. Ibland känner jag mig som 18.

I filmen spelar Malin den vackra Tess, som får upp ögonen för den man hennes syster är ute efter.– Det är alltid en utmaning att vara med i filmer, fast den här rollen är inte så komplex. Men den nyaste filmen som vi precis har spelat in, ”Watchmen”, var en stor utmaning eftersom det är en thriller. Jag var pirrig varje dag jag skulle till en inspelning.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro