ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag är känd för att vara lite tråkig"

Sara Stolt · 1 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Tre dagar efter att vännen Micael Bindefeld hade gett henne Åsa Larssons ”Svart stig”, blev Izabella tillfrågad om hon ville spela huvudrollen i ”Solstorm”. Ett tecken, tror skådespelerskan. 

Tre dagar efter att vännen Micael Bindefeld hade gett henne Åsa Larssons ”Svart stig”, blev Izabella tillfrågad om hon ville spela huvudrollen i ”Solstorm”. Ett tecken, tror skådespelerskan.  Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

Izabella Scorupco lämnade Los Angeleslivet och lekte same i Kiruna på helgerna. Fantastiskt, tycker skådespelerskan, som i kväll syns i ”Solstorm”.När Izabella Scorupco går på Stockholms gator låtsas människor kring henne att de inte vet vem hon är. Men skådespelerskan ser att de viskar eller blickar bakåt när hon har gått förbi. Därför var inspelningen av ”Solstorm” i Kiruna på många sätt en rörande upplevelse, enligt henne.– ”Jaha, vad kul att du är här. Sätt dig så ska vi fika. Vilken scen är det ni filmar nu?”, säger Izabella på bred norrländska för att härma Kirunabornas avslappnade bemötande av henne.Hon har aldrig haft rampljus som högsta prioritet. När hon tröttnar på uppmärksamheten brukar hon låtsas att hon är någon som liknar Izabella Scorupco, och hon väljer sina jobb med omsorg.– För mig har det alltid handlat om kvalitet och inte kvantitet, säger hon.– Jag har nog alltid prioriterat min familj. Jag är känd för att vara lite tråkig, tillägger tvåbarnsmamman, som hade sällskap av dottern under hela inspelningen.Izabella Scorupco tycker att det passar henne alldeles utmärkt att bo lite utanför Hollywood.– Jag behöver annat att tänka på än hur jag ser ut, säger hon.

Hur lyckas du alltid vara så vacker?– Tack för komplimangen. Jag känner mig bara allmänt svullen. Jag får tacka mamma för  generna.– Jag jobbar inte för mycket, har bra smink och concealer. Och så bär jag min överviktiga hund, säger hon.

Utseendemässigt var det avslappnat för Izabella i Kiruna, men:– Våra helger gick ut på att klä oss i samekläder och lyssna på samisk musik.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro