ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag är lycklig"

Anneli Wikström · 14 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: SCANPIX

De senaste två åren har Britney Spears varit nere för räkning. Nu står hon upp igen och talar för första gången ut om hur hon mår. Skilsmässan från Kevin Federline i slutet av 2006 blev startskottet på en period i Britney Spears liv som hon nog väldigt gärna vill sudda ut. Hon började festa hårt och missbruka droger. Hon rakade av sitt hår, hotade fotografer och det hela slutade med att hon fick vård på ett behandlingshem. Hennes pappa fick ansvar för hennes ekonomi och Kevin Federline fick vårdnaden om parets två barn Sean Preston, 3, och Jayden James, 2. 

Under den här tiden har Britney inte pratat med media. Det är först nu, efter två år, som hon tar bladet från munnen och berättar om hur hon mår. Och hon bekräftar det den senaste tidens bilder på Britney har antytt: – Jag är lycklig!

Det är tidningen OK! som får en exklusiv intervju med Britney Spears där hon bland annat berättar att hon jobbar med en ny skiva som ”kommer att bli hennes bästa någonsin”. Hon uttrycker också en önskan om att sönerna inte ska hamna i underhållningsbranschen. – Jag älskar dem oavsett vad de kommer att jobba med förstås. Men jag vill att de ska få en vanlig normal uppväxt, säger hon.

Själv har Britney stått i rampljuset sedan hon var liten. Hon vet med andra ord vad hon pratar om. Hennes tidiga framgång har lett till att hon gått miste om stor del av sin barndom och pengarna och berömmelsen har lett till många uppslitande bråk med föräldrarna. Men när Britney fick sitt sammanbrott i början av året var det just föräldrarna som blev hennes stöttepelare. Det är också dem Britney nu tackar för sitt tillfrisknande. – Gud har en konstig förmåga att vända dåliga saker till bra. Om inte allt detta hade hänt, hade jag aldrig kunnat förenas med min dotter igen och ha det förhållande jag har med mina barnbarn idag, säger Britneys pappa Jamie som också deltar i intervjun med OK!

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro