ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jag är rätt onöjd med mig själv”

Anneli Sandberg · 18 Okt 2012
Uppdaterad 19 Okt 2012
”Jag är rätt onöjd med mig själv”

”Jag är rätt onöjd med mig själv”


Martin Björk är programledare i Vakna med the voice”. I Metros Tuffometro berättar han om sina lättklädda bilder på Instagram och ryktet om att han skulle vara välhängd.

klar

Artikellänk är kopierad

– 50 cent var långt ifrån så tuff och cool som jag trodde. Jag hade förberett mitt tuffaste och coolaste och tänkte att nu ska han få. Men det var helt i onödan för han var väldigt mjuk och otuff. Du är programledare i ”The voice”. Vilken gäst har överraskat dig mest?

Hur mycket betalade du Calle Schulman för att han skulle komma till ”The voice” och berätta om att det går ett rykte om att du är välhängd?– Hahaha, absolut ingenting. Calle pratar gladeligen om det i tid och otid och fråga mig inte varför. Om det är sant eller inte det vet bara jag och några till. Om det finns något dåligt med att ha ett sånt rykte? Det skulle ju vara om jag hade en extremt liten. 

Din version av Swedish House Mafias ”Save the world” hånas på Youtube. Berätta nu, är det ett skämt eller ett seriöst försök att bli popstjärna?– Den där videon gjorde vi inför ”The voice open air dj-bash” en konsert som vi alltid ordnar i Kungsträdgården. Det var house- och dj-tema och vi ville ha ett roligt intro. Jag tycker den är bra men jag gjorde den inte för att bli popstjärna. 

Hur många har du haft sex med?– Men lägg av! Jag är 40 år gammal. Jag har ingen aning. Jag är ingen storknullare men jag har hunnit med några. Det är inte fem i alla fall. 

På Instagram så verkar ditt liv vara en enda lång fest i bar överkropp. Kan vi skönja en ålderskris?– Jag håller inte med om att det är en orgie med mig i bar överkropp. Men om en cool rappartist lägger ut en bild på sig själv i bar överkropp så är det ok. Varför skulle inte jag som svensk programledare få göra samma sak? Jag kanske inte tycker att det är jättekul att bli gammal men jag har ingen ålderskris. 

– Jag är rätt onöjd med mig själv överlag. Jag är självkritisk vilket är dumt och jobbigt eftersom det är en energitjuv. Men jag svarar mina bröstmuskler. Vilken kroppsdel är du mest stolt över?

Det finns mängder av klipp på dig som programledare i ”The voice”. Är det något klipp du önskar försvann ur cyberspace?– För fyra månader sedan spelade jag in en video där jag gör en dejtförfrågan på Jennifer Aniston med syftet att pengarna klippet inbringade skulle skänkas till välgörenhet. Klippet gav 7 500 kronor men när jag tittar på det i dag tar jag fram skämskudden. Jag är ganska säker på att hon har sett klippet. Jag är vän med Malin Åkerman och jag vet att hon har mejlat Aniston klippet. Jag är förvånad att hon inte hört av sig, hahaha. 

Vad är det sämsta med att vara tillsammans med dig?– Jag kan vara rätt självupptagen. Jag är en grubblare av rang och mycket av tiden går åt till det vilket kan drabba min partner. Det är en dålig energitjuv som bottnar i dålig självkänsla. 

Om polisen sökte igenom ditt hem, vad skulle vara mest pinsamt om de hittade?– Jag har inte så mycket pinsamt. Inte en enda sexleksak, även om man nu kan tro det. I min dator skulle man hitta ett gäng dåliga försök till provfilmningar jag gjort i LA. De är inte pinsamma för att min engelska är dålig utan för att de bara inte är bra. 

När slog du någon på käften senast?– Jag har aldrig gjort det. Jag undviker bråk och går undan om någon bråkar. Någon gång har jag stått på mig och då har jag väl haft tur som inte råkat illa ut. Det är sjukt sällan någon bråkar med mig och så vill jag ha det. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro