ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag är världens sämsta skådis"

Sara Stolt · 28 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
– Det är en fantastisk musikal med skithäftig musik, säger Jessica Andersson om ”Little shop of horrors”. 

– Det är en fantastisk musikal med skithäftig musik, säger Jessica Andersson om ”Little shop of horrors”.  Foto: Nils Petter Nilsson/scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Hon är inte bara Jessica Andersson. Hon är Audrey också. Det är inte det lättaste, enligt sångerskan. På torsdag har ”Little shop of horrors” premiär. – Jag är världens sämsta skådespelerska. Det här är så nytt för mig. Allt jag säger låter jättekonstigt och jättefånigt. Men jag får mycket beröm av de andra skådespelarna, säger hon, och syftar på Sven Melander, Thomas Petersson och Mikael Tornving. Premiären får fler än Jessica Anderssons knän att skaka.– Micke är jättenervös för att han ska sjunga. Jag är jättenervös för att jag ska prata, säger Jessica.– Det är jättestort för mig att sadla om till musikal och ge mig in på nya revir, tillägger hon. Men nu har ensemblen repeterat fem dagar under två månader. – De första veckorna hade jag svårt att släppa kontrollen, slappna av, våga vara goofy, överdriva saker och vara lite ful. Jag blev generad inför de andra, säger Jessica.– Att lära mig manus har gått över förväntan. Men när man övar på sångtexter kan man hänga upp sig på melodin. Det kan man inte här.Jessica tror ändå att premiären kommer att gå fint.Hon kan känna igen sig i 60-talstjejen Audrey.– Hon kan påminna mig om en människa jag var en gång i tiden, när jag var osäker och blyg. Jag är fortfarande inte kaxig och självsäker när jag träffar nya människor men man har blivit tvungen att tuffa till sig. För tio år sedan hade jag scenskräck och det tog många år att komma över, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro