ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag blev bunden och våldtagen"

Anders Göransson · 30 Jul 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

Metro i går.
Metro i går.

ÖVERGREPP. Maria gick med på att bli bunden och fotograferad – men körskolläraren nöjde sig inte med det.– Jag låg fastbunden på sängen, och han våldtog mig, säger hon.

I går berättade Metro om åtalet mot en man i 40-årsåldern i västra Stockholm som anklagas för att ha våldtagit en 16-årig flicka. Övergreppet ska ha skett i mannens lägenhet sedan han tagit kontakt via en chatt på internet och sedan hämtat upp flickan i en körskolebil.Tjugoettåriga Maria har också råkat ut för mannen. Han tog kontakt via en chattsida på internet. Mannen ville gärna fotografera Maria, och hon var intresserad.

Hon fick MSN-adresser till tre tjejer som mannen sa att han fotograferat tidigare, ett slags referenser. I dag inser hon att det var 40-åringen som kontrollerade de adresserna, att det var han som svarade på hennes förfrågningar.Vid en första session i mannens lägenhet var det vanlig fotografering, men nästa gång band mannen Marias händer och fötter och satte på ögonbindel. Hon gick med på det, för bildernas skull.

Men plötsligt började mannen ta på henne.– Jag blev chockad, jag hade fått förtroende för honom och trodde aldrig han skulle göra något sådant. Jag var som paralyserad och vågade inte göra motstånd.Efter våldtäkten släppte mannen loss Maria, som sprang ut på toaletten och kräktes. Hon gick hem och fick senare hjälp till Södersjukhusets mottagning för våldtagna kvinnor. Hon polisanmälde mannen, och en förundersökning om övergreppen pågår.För Maria är mardrömmen inte över.– Jag är sjukskriven och har precis blivit av med mitt jobb för att jag mått så dåligt av det här.Mannen förnekar brott och hävdar att de sexuella handlingarna skedde frivilligt.

Fotnot: Maria heter egentligen något annat.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro