ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag dras till blod och farliga män"

Dorothy Robinson · 5 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

För att vara en till synes rar och ”tjejig” person har skådespelerskan Julie Benz en oväntad blodtörst.– Jag dras till blod och farliga män, säger hon och skrattar. Det är ingen dålig sak, bara lite udda.Julie Benz, 35, fick sitt stora genombrott som vampyren Darla i kultserien ”Buffy och vampyrerna”. Ny syns hon som Rita, vän flickvän till den seriemördande blodexperten i tv-serien ”Dexter” och jämte Sylvester Stallone i en av de mest våldsamma filmer som någonsin gjorts – den nya ”Rambo”.

Benz spelar Sarah, en missionär som anlitar piloten och ormjägaren John Rambo (Sylvester Stallone) för att flyga hennes grupp av hjälparbetare och läkare in i Burma där de ska bistå förtryckta kristna stammar. Efter en våldsam attack tas hon som gisslan av den burmesiska armén.– Jag tror inte att någon skulle kunna visa vad som verkligen sker. De amputerade i filmen är verkliga flyktingar som har skadats av landminor. Det öppnade verkligen ögonen på mig inför det massmord som pågår där.

Människorättsvinkeln kommer från Stallone, som skrev och regisserade projektet. Han lär dessutom ha ringt magasinet Soldier of fortune och FN för att ta reda på var de mest underbevakade och grymmaste brotten mot mänskliga rättigheter sker.

klar

Artikellänk är kopierad

Dorothy Robinson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro