ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag drogs med i hennes kändisskap"

Katarina Matsson · 30 Aug 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Som tränare i Hollywood måste Nicklas Strömblom ibland fungera som psykolog. – Jag har haft kunder som har tränat sju dagar i veckan, två gånger om dagen bara för att de inte har några vänner. Det är massa ensamma människor i den här branschen, säger han.

Som tränare i Hollywood måste Nicklas Strömblom ibland fungera som psykolog. – Jag har haft kunder som har tränat sju dagar i veckan, två gånger om dagen bara för att de inte har några vänner. Det är massa ensamma människor i den här branschen, säger han. Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

TRAINER. Han började träna genom att lyfta stolar hemma i halländska Oskarström som 12-åring. I dag tränar Nicklas Söderblom kändisar i Hollywood och umgås med Pierce Brosnan och Cindy Crawford. Uppväxten i Halland var tuff med frånvarande föräldrar och fosterhem och när Sverige kändes för litet lockade USA. För två år sedan hamnade han på löpsedlar världen runt när han blev ihop med Nicolette Sheridan från Desperate Housewifes. Nu har han skrivit en utlämnande bok om förhållandet och det smutsiga uppbrottet.Varför?– Jag vet att det finns folk som tror att jag är bitter, men det är jag inte. Det var en jobbig tid som jag ville skriva av mig. Folk tror ofta att Hollywoodlivet är allt guld som glimmar och att ju mer pengar man har desto gladare blir man, men så är det faktiskt inte. Boken är väldigt utlämnande, både om dig själv och Nicolette. Den känns lite som en hämndaktion …– Nej, absolut inte. Jag försökte göra allt för att förhållandet skulle fungera, men jag var inte kär i henne när det tog slut. Jag drogs med av hennes kändisskap, det är lite som en drog. Går man på restaurang så får man bästa bordet även om det är fullt, och alla gödslar grejer på dig. Man blir faktiskt lite besatt. I ett normalt förhållande hade jag nog lämnat henne tidigare. Du pratar om att flytta till Sverige eller Schweiz. Hur länge blir du kvar i Hollywood?– Jag har lite projekt på gång, två olika filmer, men som vanligt är det mycket snack i Hollywood. Man kan inte ta sådant på allvar hela tiden, då blir man bara besviken. Nu ska jag pitcha två tv-shower i Sverige. Den ena bygger på psykologi, den andra kommer att handla om jetset-liv, så vi får se vad som händer.Hur mycket har förhållandet med Nicolette betytt för din karriär?– Inte så mycket faktiskt. Jag kände ju folk innan jag träffade henne. Jag har fått väldigt mycket media i Sverige och runt om i världen, men det kan också ha skadat. Hon har inte världens bästa rykte.Har Nicolette läst boken?– Nej, det tror jag inte. Är du rädd för en stämningsansökan?– Jag vet ju hur det går till. Hon kommer att bli helt tokig först och ringa alla sina kompisar som kommer att säga åt henne att stämma mig. Men sedan ringer hon sin publicist som kommer att säga ”låt det vara, för stämmer du honom så får han bara publicitet och då kommer boken att sälja ännu mer”. Nu är du förlovad med schweiziska fotomodellen Barbara Kimpbell. Förhållandet med Nicolette var en katastrof, vad är viktigt för en bra relation?– Att man kan kommunicera och att man är bästa vänner. Och att låta kvinnan tro att hon har rätt i allting, haha.

Kändistränarens tips: Så får du drömkroppen

Glöm alla måsten och hitta en livsstil som passar dig. Det säger kändistränaren Nicklas Söderblom.– Jag tror att folk lägger alldeles för mycket stress på sig själva. Det handlar inte om att gå till gymmet 50 timmar i veckan. Börja med att vara glad för den du är, säger han.1. Du måste själv ta beslutet att skaffa en ny livsstil.2. Hitta en träningsform som du tycker är rolig. Du kan inte tvinga dig själv att gå ut och springa, du ska tycka att det är skönt.3. Sätt upp realistiska mål.4.Har du inte lust eller tid att gå upp tidigt för att äta en ordentlig frukost – gör en proteindrink på banan, proteinpulver, vitaminer och mineraler. Då slipper du eftermiddagens sötsug.5. Ät riktig mat. Har du en ferrari så stoppar du inte diesel i den. Se maten som kroppens bränsle. Själv föredrar Nicklas husmanskost.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro