ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jag hade änglavakt”

Petter Sundsten · 28 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Emma Lager bytte arbetspass med en kollega och undkom olyckan.  

Emma Lager bytte arbetspass med en kollega och undkom olyckan.   Foto: Lotta Imberg


klar

Artikellänk är kopierad

ÖSTHAMMAR. Emma Lager, 21, skulle ha åkt med dödsbussen.– Det känns som om jag har änglavakt. En arbetskompis frågade i går om jag kunde byta arbetspass, säger hon till Metro.

Hon kan inte riktigt förstå vad som hänt. Emma Lager arbetar som personlig assistent och brukar ta morgonbussen 811 in till Uppsala där hon jobbar.Det skulle hon egentligen också ha gjort i går morse, men frågan från hennes arbetskompis – om hon kunde tänka sig att jobba natt i stället för dag – kan ha räddat hennes liv. Då Metro taler med henne vet hon ännu inte om några hon känner var med om olyckan.– Det känns jättehemskt. Jag vet ju vilka som brukar åka med bussen, säger Emma Lager.Hon är kritisk till chaufförernas körsätt. Det går för snabbt, säger hon.– Man har ju funderat. Ibland har fartkamerorrna blixtrat och det har hänt att de har åkt rätt över rondellen eftersom det gått så fort.•• Vågar du åka med bussen i fortsättningen?– Ja, det är jag tvungen till.

klar

Artikellänk är kopierad

Petter Sundsten
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro