ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jag har inget annat”

Talia Soghomian · 14 Jun 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Ozzy Osbourne tycker att det kan vara kul att bli betraktad som en gubbe som tappat förståndet. – Man kan bete sig galet och komma undan med det, säger han.

Ozzy Osbourne tycker att det kan vara kul att bli betraktad som en gubbe som tappat förståndet. – Man kan bete sig galet och komma undan med det, säger han.


Ozzy kan inte lägga av med musiken

klar

Artikellänk är kopierad

HÅRT. I kväll äntrar en av de största hårdrocksprofilerna Hawaii. Nyligen släppte Ozzy Osbourne det efterlängtade albumet ”Black rain”, inspelat i Ozzys hemmastudio, och för första gången var sångaren inte påverkad av droger eller alkohol under inspelningen.

Vad får dig att köra vidare efter så lång tid? – Jag drog mig tillbaka en gång, men hur kan man dra sig tillbaka från musiken? Och jag har inget annat jag vill göra än musik.

Du har kämpat mot din beskärda del av plågoandar, och du har också fått genomleva din fru Sharons strid mot cancer, och din motorcykelolycka. Hur har allt det påverkat dig?– När min fru fick cancerdiagnosen rasade jag bara ihop, och mina barn tog droger. Det var en enda berg-och-dal-baneresa. Och sedan när jag kraschade med motorcykeln sa folk att jag har ju ändå miljoners miljoner dollar. Men nej, att ha min fru vid min sida betyder mer för mig.

Var det hon som till slut räddade dig från dina plågoandar? – Ja, hon räddade mig. Men jag räddade henne också. Jag besökte en terapeut nyligen. Han sa: ”Jag vill att du låtsas att det är din fru som är den alkoholiserade drogmissbrukaren. Skulle du då klara av 25 år vid hennes sida?” Och jag tror inte jag skulle göra det. Men hon stod upp för mig. Jag älskar henne. Jag har tur som har henne.

Vad är den största missuppfattningen om Ozzy? – Det är en jättesvår fråga. Att jag tror på djävulen. Folk föreställde sig att jag bodde i en bayersk borg och att jag förvandlades till en varulv nattetid. Efter tv-serien ringde många och sa: ”Jag fattar det inte! Är det så där du lever?” Jag älskar min familj. Jag älskar mina djur. Jag äter dem inte!En del människor framställer dig som en gammal gubbe som tappat förståndet. Vad ger du för svar till dem?– De borde pröva att tappa huvudet och bli en gammal gubbe. Det kan vara kul ibland. När folk tror att man är galen kan man bete sig galet och komma undan med det.

klar

Artikellänk är kopierad

Talia Soghomian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro