ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag hatade matte"

Patrick Wirén · 11 Sep 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

MATTEKILLEN. Hans liv handlar om siffror i tv-serien ”Numbers” – men i skolan hade skådespelaren David Krumholtz, 30, inget till övers för ekvationer och matematiska bevis. – Jag hatade matte, säger han. Jag var inte bara dålig på matte, jag hatade min mattelärare och mina klasskompisar som var duktiga. Därför känns det fantastiskt när folk säger att jag i dag gör matte spännande, sexigt och roligt, säger han.

I USA är den populära serien inne på sin femte säsong – trots nördighet. – Min rollfigur Charlie är en nörd, men han är en sexig nörd, säger David Krumholtz.

Vilket även de kvinnliga fansen har lagt märke till. – De gillar det, vilket var helt oväntat, säger han.

Han började sin skådespelarkarriär i början av 90-talet.– Jag har tur som fortfarande arbetar. Det är skönt att vara 30 och kunna se tillbaka och känna ”phew, jag klarade det”, säger han."

"Ett par säsonger till"

TEKNIKERN. På lördag återvänder ”CSI: Miami”. I rollen som kriminalteknikern Eric Delco ser vi flickfavoriten Adam Rodriguez.

Adam Rodriguez föddes i New York för 33 år sedan men bor numera i Los Angeles, där ”CSI: Miami” spelas in.  – Det är lätt att isolera sig i LA, alla tar bilen och folk kommer inte i kontakt med varandra. I NY åker folk tunnelbana och man tvingas möta människor. 

Hur länge kan du se dig själv göra rollen som Eric? – Jag tar det säsong för säsong. Det finns dagar då jag inte vill lämna sängen och gå till jobbet, men jag kan nog göra det ett par säsonger till. Just nu vill jag inte lämna serien.

Skrivarstrejken förra året var lite av ett lyckokast för Adam. Serien tog en paus och Adam kunde göra det han verkligen älskar. – Jag spelade in filmen ”A kiss of chaos”. Alla var där för att de älskar film och ingen brydde sig om att tjäna pengar. 

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Wirén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro