ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jag jobbade som strippa”

Ned Ehrbar · 3 Maj 2012
Uppdaterad 3 Maj 2012
”Jag jobbade som strippa” Channing Tatum har huvudrollen i det romantiska dramat ”Älska mig igen” som har biopremiär i morgon.

”Jag jobbade som strippa” Channing Tatum har huvudrollen i det romantiska dramat ”Älska mig igen” som har biopremiär i morgon. Foto: Munawar Hosain/all over press


Channing Tatum spelar huvudrollen i Älska mig igen” som bygger på en verklig historia. Och snart blir en okänd del av hans eget liv film i regi av Stephen Soderbergh.

klar

Artikellänk är kopierad

Till en början tackade Channing Tatum nej till huvudrollen i det romantiska dramat ”Älska mig igen”. Filmen handlar om Leo och Paige, ett par som försöker hitta tillbaka till varandra igen efter att Paige tappat minnet i en bil-olycka. Tatum Channing ogillade hur hans rollfigur Leo var. 

– När jag läste manuset kände jag att han var alldeles för bra. Han var för snäll, för perfekt. Han var så förstående att han inte kändes som en riktig person, säger han. 

En av anledningarna till att han till sist tackade ja var att motspelerskan blev Rachel McAdams. 

– När jag hörde att hon skulle vara med tänkte jag direkt ”Jag är på!”.

Men han ville först göra några ändringar på sin rollfigur. Leo fick bli mycket mer frustrerad än han ursprungligen var. 

Filmen bygger på en verklig händelse om paret Kim och Krickitt Carpenter. Och Channing Tatum var faktiskt nervös över att träffa dem. 

– Jag ville inte att de skulle hata vad jag gjorde med deras historia. Men de var så positiva. Jag tror att de bara var glada att deras öde berättades. 

Channing Tatum är själv på väg att offentliggöra en personlig händelse i sitt liv. Han spelar huvudrolIen och har varit med och skrivit manus i Stephen Soderberghs film ”Magic Mike”.

– Jag jobbade som strippa när jag var mellan 18 och 19 år. Det är en del av mitt liv som jag inte är så stolt över men samtidigt skäms jag inte över det. Jag står för det jag gjort och det var en galen tid. Men så här är det. Efter filmen kommer jag aldrig mer att prata om det. Se filmen i stället, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Ned Ehrbar
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro