ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag kommer alltid att vara McDreamy"

Pontus Hammarlund · 30 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Isaiah Washington sparkades efter att ha kallat sin homosexuella kollega för ”faggot”. Kate Walsh slutade för att satsa på spinoff-serien ”Private practice”. Men succéserien ”Grey’s anatomy” fortsätter. – Jag kommer alltid att höra samman med det namnet, det är bara att acceptera det, säger Patrick Dempsey, 41, om sin rollfigur Dr Derek Shepherds smeknamn ”Dr McDreamy” när Metro träffar honom i Los Angeles.

I Sverige visas just nu säsong 3, men i USA har säsong 4 redan börjat och nya episoder produceras för fullt. Och när det faktum att Isaiah Washington, som spelar Dr Preston Burke, inte längre är en del av inspelningen avhandlas är Patrick Dempseys svar smarta.– Det finns två sidor av det. Vi förlorade en fenomenal rollfigur och jag tycker att det är en stor tragedi. Men å andra sidan blev det bättre för honom och alla andra.

Saknar ni honom?– Burke? Absolut.

Inför säsong 4 har ”Grey’s anatomy”-gänget även förlorat skådespelerskan Kate Walsh, som i stället fått sin egen serie ”Private practice”, som inte visas i Sverige än. Och som om inte det var nog har ”Grey’s anatomy” under säsong 3 fått negativ kritik.

Har det påverkat atmosfären under inspelningen?– Jag skulle nog säga ja. Varje gång du hör kritik får du acceptera att du måste vakna upp och titta på vad det handlar om. – Men man ska komma ihåg att Shonda (Rhimes, seriens skapare, red:s anm) är en ung kvinna som har åstadkommit mycket hittills. Vi måste vara där vid hennes sida även om vi inte alltid delar hennes vision. För vi är hennes skådespelare, hennes röst. Ibland kommer hon att göra succé och ibland inte, och det är okej.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro