ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jag kommer att googla allt på söndag”

Anneli Sandberg · 31 Jan 2014
Uppdaterad 31 Jan 2014
”Jag kommer att googla allt på söndag”

”Jag kommer att googla allt på söndag” Foto: Gustav Gräll


Helena Paparizou vill inte höra talas om att hon är favorit till segern i första deltävlingen. Jag vill känna mig lugn”, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Favoritskap. Det är ett ord Helena Paparizou inte vill höra talas om eller prata om. Hon berättar att hon inte läser något av det som skrivs om henne för hennes inre lugns skull.

– Jag vill inte ge mig in i det där. Jag kommer att googla allt på söndag när tävlingen är klar. Jag vill känna mig lugn och kunna ge positiv energi till de andra kollegorna, de andra artisterna. Det här ska vara roligt. Det får man inte glömma en enda sekund, säger hon och brister ut i ett leende.

LÄS MER: ”Bedroom” fick störst publikapplåder

Hon har precis genomfört sitt första publika genrep. Hon erkänner att det var nervöst men säger i samma mening att det är precis så det ska vara.

– Det känns bra och jag känner mig nöjd. Men jag kan göra vissa saker bättre. Ibland glömmer man plötsligt vilken kamera man skulle titta i. Och det får man inte göra för det är väldigt viktigt att prata med de som sitter där på andra sidan kameran.

MELLOBLOGGEN: Vilka vinner Mellon?

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro