ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jag lärde mig gå för en och en halv vecka sedan”

Petter Sundsten · 4 Dec 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Den misshandlade 37-åringen på väg in till rättegången tillsammans med sin advokat Bengt Hesselberg.

Den misshandlade 37-åringen på väg in till rättegången tillsammans med sin advokat Bengt Hesselberg. Foto: SCANPIX


Offret om skadorna efter Café Opera-bråket

klar

Artikellänk är kopierad

37-åringen var nära döden efter Café Opera-bråket.– Jag har haft tre hjärnblödningar, sa han med gråten i halsen då rättegången inleddes i går.Den 29 oktober firade spelare och fans allsvenskans säsongsavslutning på Café Opera. På natten blev det bråk och en 33-årig vaktchef står nu åtalad för  grov misshandel av två personer.

En av dem, en 37-årig man, fick mycket allvarliga skador. Under gårdagens förhandling var han i mycket dålig form och kämpade för att berätta om sina skador.– Jag fick ett slag på höger öra. Sedan blev det bara mörkt, sa han.

– Det rann ut fem deciliter blod från örat. Nu har jag dubbelseende, får gråtattacker och hörseln är konstig. Jag lärde mig att gå för en och en halv vecka sedan.

Han menar att vaktchefen hoppade på honom för att han filmade bråket som vaktchefen var inblandad i. Av själva händelsen minns han i dag ingenting, som följd av skadorna.

Vaktchefen menar å sin sida att han blev attackerad och att skadorna uppkommit då han fredat sig. Försvarsadvokat Michael Niklasson anklagade 37-åringen för att vara en av de ledande i Djurgårdens ökända huliganfirma DFG,  och att vaktchefen är offer för organiserat fotbollsvåld. 37-åringen medgav att han tillhör DFG, men förnekade  att han är en av ledarna. 

klar

Artikellänk är kopierad

Petter Sundsten
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro