ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag mår hur bra som helst... låtsas vi"

Karolina Skoglund · 15 Feb 2013
Uppdaterad 15 Feb 2013
Caroline af Ugglas framträdande hotas av sjukdom – men stjärnan har ett vapen...

Caroline af Ugglas framträdande hotas av sjukdom – men stjärnan har ett vapen...


Ända sedan Caroline af Ugglas flygplan landade i Skellefteå i onsdags har hon gått omkring med något som liknar en ångande inhalator. Och det är just den som kan avgöra om hennes röst blir till fiasko eller succé under lördagens delfinal.

klar

Artikellänk är kopierad

– Jag har någon skit i lungorna. Jag hostar och slemmar, men det sitter inte på rösten. Däremot vet att det kan hoppa upp om jag anstränger den för mycket. Den här saken har jag haft i tre år och den funkar superbra, säger hon om inhalatorn. 

 Allt började med en lång förkylning som till en början satte sig på rösten.  – De första fyra dagarna pratade jag som att jag var i målbrottet. Det var lite läskigt.  

Och ändå om rösten kändes bra under fredagens publikrepetitioner finns det en viss oro hos Caroline. 

– Jag har varit frisk i ett halvår trots att hela min familj varit sjuk. Men någon gång måste man få skiten så varför inte ta den när man har fullt upp. Men man ska vara positiv. Jag tänker inte på det. Jag mår hur bra som helst... låtsas vi. 

Är du lite bitter över timingen? 

 – Det är klart. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro