ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag planerade min flyktväg"

Heidi Patalano · 12 Sep 2011
Uppdaterad 12 Sep 2011
Kevin James tar sig an talande djur i filmen ”The Zookeeper”.

Kevin James tar sig an talande djur i filmen ”The Zookeeper”. Foto: Chris Pizzello


I "The zookeeper" tar sig Kevin James an talande djur. Men att arbeta med levande björnar var en skrämmande upplevelse. "Jag planerade min flyktväg".

klar

Artikellänk är kopierad

Kevin James, stjärnan från tv-serien ”Kung av Queens”, tar sig an talande djur i filmen ”The zookeeper”. En fånig idé? Kevin James är den förste att hålla med. – Jag var absolut inte sugen på att göra en djurfilm. Det verkade så töntigt, men sedan började jag fundera lite på det. Om vi kunde göra det till en bra story där man inte behöver djuren – de var bara där som polare som kunde ge något extra till filmen – så blev jag mer intresserad, säger han. Filmen handlar om en djurälskare som känner att han måste sluta jobbet han verkligen gillar för att imponera på ett ex. När djuren avslöjar att de kan prata börjar de coacha James rollfigur i hur han ska vinna tillbaka sitt hjärtas dam. Kevin James är nöjd med filmen, men att arbeta med riktiga djur på zoo var en annan historia. – Björnarna var väldigt nära oss och allt jag kunde göra var att planera min flyktväg. Som ”Jag vet att kamerakillen röker. Om jag kan putta honom i björnens väg så hinner jag till min trailer och kan kolla på SportsCenter”. Det var sådana planer jag gjorde och det var riktigt läskigt ibland.

klar

Artikellänk är kopierad

Heidi Patalano
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro