ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag tror inte P3 förstår vad de har gett sig in på"

Emma Petersson · 13 Maj 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Henry Lundholm


klar

Artikellänk är kopierad

Metrobloggaren och kolumnisten Cissi Wallin kommer att leda Morgonpasset helg i P3 i sommar.– Det känns lite overkligt att jag ska leda programmet, det är mitt drömjobb. Jag har harvat den hårda vägen på P3 länge och tjatat mig in och nu tillslut så fick jag chansen vilket känns både ärofullt, läskigt och väldigt kul, säger Cissi Wallin.Cissi Wallin kommer både att sända program själv samt tillsammans med kollegan Soraya Hashim mellan klockan åtta och elva med start den 13 juni.– Det kommer bli skön radio med två unga coola tjejer. Vi vill föryngra P3 lite och göra ett smart och vasst program.Ämnen som Cissi Wallin brinner lite extra för är musik, relationer samt mode och skönhet som hon vill förmedla på ett smart sätt.– Jag vill inte att det ska vara flamsig radio där en massa människor pratar i munnen på varandra utan det ska vara en avslappnad stämning som gör att man kan börja dagen på ett bra sätt.Programmet kommer att innehålla en hel del nyheter, mycket är hemligt men bland annat så kommer man att bjuda in olika sidekicks som man har valt att kalla sommarkompisar. Det kommer även att bli partypeppning inför helgen och en bikt där man kan bekänna sina synder följt av vad Cissi Wallin kallar för skön mental bakisradio på söndagarna.– Jag tror inte P3 riktig förstår vad de har gett sig in på. Jag är ju ganska frispråkig och inte alltid helt korrekt så det kan hända lite vad som helst, säger Cissi Wallin.

Cissi Wallin är inte den enda metrobloggaren som du kan höra i radio. Sanna Bråding har vikarierat för Josefine Crafoord i "Vakna med the Voice" och Frida Fahrman hörs varje fredag klockan 15 i ”Eftermiddagar med Erik och Alex” i Rix FM.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Petersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro