ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag väntar på en limo till Elton Johns fest"

Tomas Lundin · 25 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Kvinnan på bilden är Karen Baker, närmaste kollega och bästa vän sedan 20 år tillbaka (hon började som hans assistent).

Kvinnan på bilden är Karen Baker, närmaste kollega och bästa vän sedan 20 år tillbaka (hon började som hans assistent). Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Metro ringde upp Per Hallberg, som just vunnit pris för "Bästa ljudredigering" på Oscarsgalan. Ölänningen vann priset för filmen "The Bourne Ultimatum".Grattis! Hur känns det?– Tack, det känns mycket bra.Hur ska du fira? Eller du är väl mitt uppe i firandet.– Ja, just nu är jag mitt i det. Jag har varit på "Governors Ball", som är själva galamiddagen och står och väntar på en limo. Jag ska försöka åka till Elton John.Släpper han in dig då?– Ja, det hoppas jag. Det brukar funka när man har en sån här liten gubbe.Vad tycker du om Oscarsgalan i övrigt?– Jag har svårt att vara objektiv när det gäller den första halvan av prisutdelningen, men jag tyckte att det kändes rätt bra.Blev du överraskad eller var det väntat att du skulle vinna?–  Det är aldrig väntat att få en Oscar. Det som var väldigt roligt att vi (teamet bakom "The Bourne Ultimatum" reds anm.) vann pris för bildredigering också.Är det här det största man kan vinna i ditt yrke. – Jag vann två priser på "Golden Reel Awards" i går, det är på ett sätt större inom branschen. På Oscarsgalan är det många som tittar som inte vet någonting om ljud. Samtidigt är det ett väldigt erkännande.Vad har du framför dig nu? – Jag jobbar med Ridley Scott igen och hans kommande film "Body of Lies". Så jag måste upp tidigt i morgon.Du kan inte få sovmorgon när du har vunnit en Oscar?– Det är möjligt att jag ringer och säger att jag kommer lite senare.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro