ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jag vill ha barn omkring mig i livet”

Karolina Skoglund · 28 Nov 2013
Uppdaterad 29 Nov 2013

Nour El-Refai spelar 23-barnsmamman Flavia i Sveriges Radios julkalender Alla barnen firar jul”. Nu längtar hon efter att få omges av barn i det verkliga livet.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT

Nour El-Refai är överallt just nu. Häromveckan presenterades hon som en av Melodifestivalens programledare 2014 och med start den 1 december blir hon 23-barnsmamma i Sveriges Radios julkalender ”Alla barnen firar jul”.

– När jag var liten tittade jag alltid på julkalendern men som vuxen har jag bara längtat efter att få vara med själv. Jag har undrat när de ska de ringa, konstaterat att de aldrig ringer och så nu – äntligen – så gör de det, säger hon.

Att julkalendern just handlar om hur en familj med 23 barn hanterar vardagen under julmånaden december låg henne extra varmt om hjärtat, eftersom hennes egen familj med fyra barn och en ensamstående mamma inte alltid hade det så lätt.

– Jag tyckte att det var fint att det gestaltade något jag kände igen. Då tänker jag mycket på min mamma och hur jag själv haft det på julen. Det är fint att det får vara med. Hur man ska få julen att gå ihop och gör allt för sina barn.

En önskan Nour el Refai  har är att själv omges av barn i framtiden, men det behöver nödvändigtvis inte vara hennes egna.

– Jag tänker inte: ”åh, jag skulle vilja föda fram fyra barn”. Men jag skulle vilja ha barn omkring mig i livet. Sedan om det är egna barn, syskonbarn eller barn till den man lever med gör lite detsamma. Men jag vill ha barn i livet.

Du är ju bland annat både komiker, skådespelare och programledare nu. Vad har du kvar att göra i din karriär? Finns det något erbjudande du går och längtar efter?

– Det skulle vara fint att få jobba mer med barn. Skriva något för barn eller regissera någon barnteater. Det tänker jag att jag gärna gör mer av.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro