ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag vill inte vara en snyfthistoria"

Tomas Lundin · 28 Aug 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

TILLBAKS. Efter den uppmärksammade kokain­skandalen i våras har Sanna Brådings hesa röst saknats i etern. Både uppdragsgivarna och de så kallade vännerna vände henne ryggen. Men nu har hon hittat ett nytt sätt att uttrycka sig genom sin Metroblogg. – Jag insåg att jag hade så mycket att skriva. Jag vet inget om det här med bloggar, men det är skitkul, säger Sanna Bråding.

Vad har du fått för reaktioner på bloggen?– Flera personer som varit i samma situation har redan tackat mig. Om folk tror att jag är stark och ser att även jag kan misslyckas kanske de inte tycker att det är så konstigt om de misslyckas.

Hur ser Sanna Brådings liv ut i dag?– Jag tar det lugnt, träffar min övervakare och inväntar mitt fängelsestraff. Jag inser att jag behöver hjälp och har börjat gå i terapi.

Och anbuden duggar tätt?– Haha, nej, inte direkt. Jag har inga inkomster, får inga bidrag, har levt på mina besparingar sedan i april och bott hos föräldrar och vänner.

Hur ser du på ditt missbruk så här ett halvår senare?– Jag har haft problem sedan elva års ålder, med anorexi och bulimi. Jag har aldrig varit en som går till klubbar, tar droger och ”wohoo”! Drogerna är bara den sista i en rad av händelser.

Vilka laster har du i dag?– Jag har inte använt droger sedan jag blev gripen. Jag dricker, men det har aldrig varit ett stort problem för mig. Jag har fortfarande problem med mat från och till.

Hur ser du på framtiden?– Jag vill inte vara en snyfthistoria, jag vill tillbaka. Skådespeleriet saknar jag jättemycket, särskilt nu när jag har så mycket känslor.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro