ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Jag vill jobba med Amy"

Talia Soghomonian/Metro Paris · 27 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Usher har gift sig och fått barn, sonen Usher Junior V. Det är okej att bli äldre, säger Usher. 

Usher har gift sig och fått barn, sonen Usher Junior V. Det är okej att bli äldre, säger Usher. 


klar

Artikellänk är kopierad

Usher vill jobba med Amy Winehouse.
Usher vill jobba med Amy Winehouse.

Det senaste året har R & B-sensationen Usher gift sig med flickvännen Tameka Foster och blivit pappa till Usher Raymond V. Usher har blivit vuxen, erfarenheter han delar med sig av på ”Here I stand”.– Det handlar om livet! Att växa som människa. Pojkar växer upp och blir män. Denna mognadsprocess var något jag kände att det var nödvändigt att dela med mig av med tanke på hur R & B låter just nu …

Både Jay Z och Beyonce är med på albu-mét. Vilka artister skulle du vilja sam­arbeta med?– Amy Winehouse. Hon är fantastisk! Och Bono.

Hur väljer du samarbetspartner?– Det handlar om att hitta ett ämne som relaterar till den personen. Som ”Best thing” – med tanke på att Jay Z och jag är gifta män, trots att vi är de personer som man minst skulle tro det om, finns det något i låten som talar till killen som är på väg att kliva över den tröskeln och behöver känna att det är okej att vara där, det är okej att bli äldre.

Vilka är dina musikföre­bilder?– Quincy Jones, Stevie Wonder, Michael Jackson, Teddy Pendergrass, Al Green, Sam Cooke, R Kelly. Det är de som format mig som R & B-artist.

Frågade du någon av dem om råd i början?– Jag frågade Michael Jackson vad han tyckte om det jag gjorde och han sa att jag var jättebra och skulle bli en legendar en dag!

Om du skulle göra en cover?– Eric Claptons ”If I saw you in heaven”.

klar

Artikellänk är kopierad

Talia Soghomonian/Metro Paris
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro