ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jakt på väpnade rånare mitt i city

Ann Hagman · 8 Nov 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Personalen i datorbutiken svårt chockad

klar

Artikellänk är kopierad

BUTIKSRÅN. I går jagade polisen beväpnade rånare på flera håll i Stockholm. Personalen i en datorbutik på Sveavägen chockades svårt och fick omhändertas av ambulanspersonal sedan de överrumplats av rånarna när de kom till jobbet. Senare blev en kund misshandlad och bestulen vid ett butiksrån i Tyresö. 

Vid 9.30 stod två rånare i mc-ställ och hjälmar och väntade vid personalingången när den första personalen kom till Webhallen på Sveavägen för att öppna butiken. De tvingade de anställda att gå in i butiken under vapenhot och försvann med en okänd summa pengar.Klockan 14.40 inträffade nästa grova rån, den här gången i Bollmora där två gärningsmän slog till mot en jourlivsbutik. De hotade med pistol och kom över pengar ur kassan och slog även en kund i huvudet för att komma över hans plånbok.På vägen ut passade rånarna på att sno med sig lite godis innan de lämnade brottsplatsen till fots.

klar

Artikellänk är kopierad

Ann Hagman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro