ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jakten har börjat

Marijana Dragic · 14 Dec 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Dejtingprogrammet ”Den rätte för Rosing” sänds i Kanal 5 någon gång i vår.

Dejtingprogrammet ”Den rätte för Rosing” sänds i Kanal 5 någon gång i vår. Foto: Maja Suslin


Rosing är redo att hitta sitt livs kärlek i Den rätte för Linda”

klar

Artikellänk är kopierad

Från celibat till hårddejt­ande – Linda Rosing är tillbaka i kärlekskarusellen med ”Den rätte för Linda”. Men fram till nyligen ville bloggerskan ge upp det motsatta könet helt.– Jag har funderat starkt på att ge upp killar, eftersom jag dras in i samma mönster. Jag har alltid fallit för det yttre och särskilt för bad boys, säger Linda Rosing när Metro träffar henne på slutcastingen för ”Den rätte för Linda”.För ett år sedan bröt hon upp från sitt förhållande med Fadde Darwich. – Jag är 34 år och har aldrig tidigare varit singel. För första gången som jag tar hand om mig själv, bor själv och står på egna ben.Rädslan för att släppa in en ny man i sitt liv finns där, men viljan att bli älskad är starkare, menar hon.– Jag vill träffa någon jag kan dela mitt liv med, annars hade jag inte varit här.Men att söka kärleken i tv kan vara problematiskt, enligt Linda.– Jag vet inte om de vill vara med mig bara för att jag är känd. Men juryn kommer att hjälpa mig att sålla bort de oseriösa.För att bevara spänningen till programmets sändstart i vår har hon fått lägga sitt kärleksliv på is. Något som varit lättare sagt än gjort.– Jag har aldrig blivit så uppvaktad som efter den här regeln. Jag har verkligen fått hålla mig i skinnet och det har varit jättesvårt.

Per-Arne: Jag ska visa Linda Norrland

Per-Arne Ylipää, 41, hotell­ägare.Varför är du här?– För att jag ska ta upp Linda till Norrland. Jag läste hennes blogg och upptäckte hur trevlig och jordnära hon är.Du har tidigare varit med i dejtingprogrammet ”Frusna män”– är tv-program det enda sättet att hitta kärleken?– Absolut inte, men det är ett nytt sätt att lära känna människor.

Niclas: Jag är en snäll person

Niclas Berkau, 43, fastighetsägare. Varför är du här? – För att jag vill lära känna Linda.Linda har gett upp bad boys, har du någon chans då? – Trist att du dömer mig så. Jag är en snäll person.Har du någon taktik? – Jag ska bara vara mig själv. Spontan och lättsam.

Vännerna: Häften går bort direkt

Till sin hjälp att sålla bland männen har Linda vännerna Alexander Erwik, 33, och Jannike Nordström, 26.Har männen potential? – Jag har hittills sett 15 stycken, och mer än hälften åker ner i soptunnan direkt. Vissa får en att undra hur många öl de hade druckit när de skrev ansökan, säger Jannike.Har ni uppmanat vänner att söka? – Mina vänner har redan haft sin chans, säger Alexander.Hur ser framtidsutsikterna ut? – Linda har redan berättat för mig hur hennes bröllopsklänning kommer att se ut, säger Jannike.

klar

Artikellänk är kopierad

Marijana Dragic
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro