ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

James Franco till attack mot Spring breakers 2”: ”Galenskap”

Emma Björkman · 15 Maj 2014
Uppdaterad 15 Maj 2014
James Franco till attack mot ”Spring breakers 2”: ”Görs av ett fruktansvärt skäl” Rachel Korine, Selena Gomez, Ashley Benson, James Franco och Vanessa Hudgens i "Spring breakers".

James Franco till attack mot ”Spring breakers 2”: ”Görs av ett fruktansvärt skäl” Rachel Korine, Selena Gomez, Ashley Benson, James Franco och Vanessa Hudgens i "Spring breakers". Foto: Rex Features / All Over Press


klar

Artikellänk är kopierad

James Franco.
James Franco.Foto: Wenn Ltd / All Over Press

James Franco, 36, har tidigare skrivit på Instagram att uppföljaren till ”Spring breakers” låter som en lam idé. Nu har han lagt upp ett nytt inlägg där han inte skräder orden om den kommande filmen.

”Det här görs inte med regissören Harmony Korines eller mitt medgivande. Originalfilmen var Harmonys skapelse och producenterna kapitaliserar på den innovativa filmen för att tjäna pengar på en svag uppföljare. Jag vill att alla ska veta att den som är involverad i uppföljaren hoppar ombord på ett förgiftat skepp. Det kommer att bli en hemsk film som görs av ett fruktansvärt skäl: att tjäna pengar på någon annans kreativitet”, skriver James Franco.

Nyligen kom nyheten att den kontroversiella originalfilmen från 2012 – med bland andra James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Rachel Korine och Ashley Benson i rollerna – ska få en uppföljare med titeln ”Spring breakers: The second coming”. Den kommande filmen ska regisseras av svenska Jonas Åkerlund och följer ett nytt kompisgäng som stöter på en militant kristen sekt som vill omvända dem.

I sitt Instagraminlägg lägger James Franco till: ”Kan ni föreställa er att någon gör en uppföljare till ”Taxi driver” utan Scorsese och DeNiros medgivande? Galenskap! Jag höjer min röst för Harmony och hans ursprungliga vision och för alla kreativa personer som bryr sig om att bevara konstnärlig integritet”.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro