ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

JämO: Zlatan kan ännu protestera

Åsa Mattsson · 12 Jun 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Clas Borgström tycker att landslaget ska ta chansen att stå upp mot prostitution

klar

Artikellänk är kopierad

Claes Borgström avslöjar att han nyligen har fått en förfrågan från regeringen om en förlängning av sitt förordnande som JämO ytterligare tre år. Han har tackat ja.
Claes Borgström avslöjar att han nyligen har fått en förfrågan från regeringen om en förlängning av sitt förordnande som JämO ytterligare tre år. Han har tackat ja.Foto: Lotta Imberg

Det blev ingen bojkott av fotbolls-VM. Men tro inte att JämO Claes Borgström har gett upp. – Än har ni chansen att protestera mot bordellerna! uppmanar han Zlatan, Henke och de andra i landslaget. På måndagskvällen spelar Claes Borgström och hans mixedlag från JämO korpfotboll. Hans presssekreterare garanterar att han sällan ser Borgström på försvarets planhalva. Borgström är väldigt mycket anfallare, både på plan och i samhällsdebatten. Det blev ett ståhej när han, i tv-programmet ”Agenda”, väckte förslaget att Sverige borde bojkotta fotbolls-VM på grund av bordellerna. – Under VM kommer trafficking att öka kraftigt under den lagliga prostitutionens täckmantel, säger Claes Borgström.  Många har trott att Claes Borgström aldrig menat allvar med bojkotten av VM, men det gör han. – Just på grund av det enorma intresset hade det haft en sådan effekt!

•• Nu är VM i gång. Vad tycker du att de svenska spelarna ska göra? – Det är inte för sent att i alla fall göra någonting. De skulle kunna ha på sig tröjor med stoppmärke under uppvärmningen och sedan langa upp dem till publiken före startsignalen. – Det skulle bli slagsmål om de tröjorna!

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Mattsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro