ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Janet har stora problem med rösten – och kjolen

Emma Björkman · 15 Feb 2013
Uppdaterad 15 Feb 2013
Mycket gick fel för Janet Leon under fredagens genrep.

Mycket gick fel för Janet Leon under fredagens genrep. Foto: Henric Lindsten


Under det publika genrepet på fredagskvällen hade Janet Leon stora problem med sitt framträdande. Rekvisitan strulade under inledningen av hennes låt Heartstrings” och hon har nästan helt tappat rösten. – Jag fick lite panik, säger Janet Leon.

klar

Artikellänk är kopierad

Janet Leon, 22, har haft problem med sin röst under veckan. På det publika genrepet under fredagskvällen var det värre än tidigare.

På pressträffen efteråt nästan viskar hon fram sina svar för att spara på rösten så mycket som möjligt. – Jag kan inte sjunga ut. Min röst är jättedålig. Jag känner att den är min största problem nu, tekniken kan man lösa, säger hon.

Sångerskan hade även tekniska problem med sin rekvisita – ett stort tygstycke som hennes designer Naim Josefi ska fästa kring hennes midja. Tyget ska sedan bölja av hennes kropp. Men något gick snett och Naim Josefi tvingades springa av scenen utan att ha fått på tyget. – Tyget fastnade inte i min kjol. Jag fick lite panik när låten skulle börja, säger Janet Leon.

Om momentet med tyget behålls på lördagens direktsändning återstår att se. Nu har Janet Leon bara fokus på en sak – att rädda sin röst. – Jag vet inte vad som är fel, något har satt sig på halsen. Jag måste bara se till att vila rösten nu.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro