ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Järvheden: "Grillad" är inte alls för hårt

Kinga Lezanska Sjölin · 19 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Thomas Järvheden säger sig ha humorn i blodet och har strävat efter att få folk att skratta sedan han började skolan. Humorgenen tycks även gälla dottern Tuva. – Hon är skitrolig. Hon var dubbelironisk mot mig redan när hon var fem år.

Thomas Järvheden säger sig ha humorn i blodet och har strävat efter att få folk att skratta sedan han började skolan. Humorgenen tycks även gälla dottern Tuva. – Hon är skitrolig. Hon var dubbelironisk mot mig redan när hon var fem år.


klar

Artikellänk är kopierad

Avhopp. Efter bara ett avsnitt har SVT:s ”Grillad” drabbats av kritik och avhopp, senast var det Carl Jan Granqvist som flydde. Själv tycker programledaren Thomas Järvheden att förra veckans grillning av Per Morberg var för snäll.

– I gengäld kan jag säga att program två med Sanna Bråding blev precis som jag ville ha det.

Komikerna Claes Malmberg och Lennie Norman hoppade av programmet och Malmberg kritserar det för att vara styrt, ospontant med låg kvalitet och utan värme. Vad säger du?– Jag håller för det första inte med om att det inte är någon värme och att det skulle vara för hårt. Jag tror att Claes skäms, han gav ju E-type en hel hög med skit för att han hoppade av, och nu tror jag att han tycker att det är sjukt pinsamt att han själv hoppar av och då måste han hitta på en massa svepskäl.Är det en generationsfråga?– Det tror jag defintivt, både när det gäller komikerna och publiken. Sitter det en äldre person som huvudperson så är man nog automatiskt inte lika taskig som när det sitter en ung person där.Vad ville du bli när du var liten?– Först ville jag bli clown eller fakir eller astronaut. I högstadiet så kom jag på att jag ville bli rockstjärna. Men just rockstjärna är nog inte min grej. Jag är lite för jordnära, för vanlig. Jag har ingen lust att gå omkring med svart kajal och nitar. Apropå ditt utseende, i fredagens ”Grillad” skämtades en del om din solbränna. Brukar du sola?– Det här är skitkonstigt, varenda inspelning så har folk snackat om mitt pigment. Jag har inte varit i solarium på ett år, men när jag tittar i spegeln nu så skulle jag nästan kunna tänka mig att uppsöka ett. Jag rör mig ju knappt utomhus, bara jobbar och jobbar. Kan man gå in i väggen som komiker?– Skämtar du? Jag tror att våran bransch är överrepresenterad i utbrändhetsstatistiken. Jag var själv nära att klappa ihop för ett par år sedan. Nu vet jag var min gräns går och har lärt mig att säga nej.

klar

Artikellänk är kopierad

Kinga Lezanska Sjölin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro