ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jason och Jamie ska gifta sig – bara sekunder efter att de har träffats

Patrick Ekstrand · 9 Jul 2014
Uppdaterad 10 Jul 2014

Två för helt varandra främmande personer som gifter sig utan att någonsin ha träffat eller ens pratat med varandra – det är konceptet för en ny tv-serie i USA.

klar

Artikellänk är kopierad

"Married at first sight" heter serien som sänds i FYI och namnet anspelar på "love at first sight" (kärlek vid första ögonkastet).

Jason Carrion och Jamie Otis, båda 27, var första paret ut i serien, som började sändas på tisdagskvällen.

Otis, som har varit med i både "The bachelor" och "Bachelor pad" säger till New York Post att hon valde att ställa upp eftersom män i New York inte är beredda att gifta sig förrän de är uppemot 40 år gamla.

– Det är svårt att hitta killar som menar allvar.

►Tidernas konstigaste tv-program

►Bildspecial: De mest saknade nedlagda tv-serierna

Tre par ska träffas för första gången framför altaret. De har parats ihop av en panel med diverse experter, bland annat en sexolog och en psykolog, och programnmet beskrivs som ett socialt experiment.

Risken finns att många skakar på huvudet och avfärdar det hela som amerikanskt strunt, men faktum är att idén inte kommer därifrån. Förlagan till serien sändes redan i höstas – i Danmark.

klar

Artikellänk är kopierad

Patrick Ekstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro