ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jean-Pierre Barda bantade för att passa i scenkläderna

Emma Björkman · 21 Feb 2013
Uppdaterad 21 Feb 2013
Jean-Pierre Barda om scenkläderna: "Nakenchock hör till"

Jean-Pierre Barda om scenkläderna: "Nakenchock hör till" Foto: Linnea Svensson Arbab


Jean-Pierre Barda har bantat bort fyra kilo – för att se bra ut i sina scenkläder. – Det är inte så mycket tyg på mina kläder men en nakenchock hör väl till, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Army of Lovers är kända för att inte vara blyga på scenen. Det gäller även på lördagens deltävling. På torsdagens repetitioner sjöng och dansade Jean-Pierre Barda, 47, iklädd bara ett par högmidjade kalsonger.

På en månad har han gått ner fyra kilo. – Det känns bra i scenkläderna framförallt, säger Jean-Pierre Barda och fortsätter: – Vi hade en budget på tyg men den tog de två andra. Bara Camilla majestätiska bh-kupor var halva budgeten. Det är inte så mycket tyg på mina kläder men en nakenchock hör väl till.

När Jean-Pierre Barda slutade röka började han småäta på kvällarna. – Jag åt nötter. Istället för att äta en näve åt jag en 350 grams påse. I mitten på januari vägde jag 68, 69 kilo. På vintern när jag väger som mest brukar jag väga 64. Då är det mycket, säger han.

Men Jean-Pierre Barda har inte tagit till några drastiska metoder för att tappa de extra kilona på en månad. – Jag tränar mycket i vanliga fall och är noga med vad jag äter, berättar han. Hans deffade kropp väcker beundran hos bandkollegorna. – Du ser grym ut med tanke på din ålder, säger Camilla Henemark.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro