ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jennifer Anistons "sex tape" ska sälja vatten

Aron Andersson · 9 Mar 2011
Uppdaterad 9 Mar 2011

Jennifer Aniston tar till desperata knep i en reklamkampanj för buteljerat vatten. Nu har hon gjort ett "sex tape" med över två miljoner visningar på Youtube.

klar

Artikellänk är kopierad

Att göra reklam för vatten på flaska är inte det lättaste. Det verkar Smart Water ha insett när de skapat en reklamfilm med Jennifer Aniston. I stället för en traditionell film har de skapat ett Youtube-klipp där de försöker att bocka av så många virala succéer som möjligt. – Jag måste göra en video, tydligen, som förvandlas till ett virus, säger Jennifer Aniston i klippet. Klippet, som redan fått över två miljoner visningar på Youtube, innehåller till exempel söta djur, folk som slår sig och referenser till klassiska virala videor som "Double rainbow". Reklamfilmen börjar med ett gästspel av Keenan Cahill, pojken som blev en Youtube-succé när 50 Cent besökte hans sovrum och rappade i en video. Avslutningsvis frågar Jennifer Aniston sina tre regissörer och internetexperter vad de ska döpa videon till: "Jen Aniston Sex Tape" blir svaret. Klippet slutar sedan med klassiska saxofonlåten Baker Street, så frågan är om de egentligen säger "Sax tape".

Jennifer Aniston tillsammans med Keenan Cahill i videon.
Jennifer Aniston tillsammans med Keenan Cahill i videon.
klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro