ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jenny Strömstedt: Orgasmen kom i andra hand

erik paulsson Rönnbäck · 29 Jan 2015
Uppdaterad 29 Jan 2015

Journalisten Jenny Strömstedt tappade sexlusten under försöken att bli gravid. I RFSU:s podcast berättar hon nu om hur intresset för att själv känna någon njutning under samlagen försvann.

klar

Artikellänk är kopierad

I fem år kämpade Jenny Strömstedt tillsammans med dåvarande pojkvännen för att bli gravid. De upprepade försöken ledde till att hon inte kände någon lust, berättar hon i RFSU:s podcast.
I fem år kämpade Jenny Strömstedt tillsammans med dåvarande pojkvännen för att bli gravid. De upprepade försöken ledde till att hon inte kände någon lust, berättar hon i RFSU:s podcast.Foto: Henrik Montgomery/TT

StrömstedtprogramledaresexetpojkvännenorgasmenRFSUpodcast”Sex­podden”:s Jenny , journalist och på TV 4, kämpade i fem år för att bli gravid med sitt första barn. I början var spännande och romantiskt, men de upprepade försöken ledde till att hon till slut inte kände någon lust när hon hade sex med , och kom i andra hand. Det berättar hon i.

– Jag tror att jag blev helt ointresserad av sexlivet ur någon som helst annan aspekt än att det skulle bli barn, det var det enda jag brydde mig om. Ointresserad av att jag skulle få någon njutning själv. Det var lämpligt att mannen fick någon njutning eftersom det skulle leda fram till en befruktning, men i övrigt så nej, säger hon i podcasten.

– Jag kan tänka i efterhand att vilket hårt tryck det blir på killen i sådana här sammanhang. Det gäller att man har en ganska livlig fantasi för att få till det.

Jenny Strömstedt tror att det ibland dåliga sexet under barnalstrandet är en generationsfråga.

– Acceptansen för lustlöst sex är mycket större hos den kvinnogeneration som finns nu, men de som är yngre kommer inte att gå med på det.  

klar

Artikellänk är kopierad

erik paulsson Rönnbäck
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro