ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Jeppe om sveket: Jag prioriterade spelet

Anneli Sandberg · 6 Feb 2014
Uppdaterad 6 Feb 2014

Jesper "Jeppe" Johansson vann Paradise hotel” i går och snuvade sin partner Aina Lesse på halva vinstpengarna. Nu rasar de andra deltagarna mot hans fula spel. ”Jag kom dit för att vinna”, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TV3

23-åriga Jesper "Jeppe" Johansson blev 200 000 kronor rikare i går då han vann ”Paradise hotel”. Han och partnern Aina Lesse hade bestämt att de skulle dela på vinsten på en halv miljon kronor men Jeppe blåste henne och tog 200 000 kronor själv. Resten fick utröstade deltagare dela på. Aina blev utan pengar. – Han spelade ett jävligt fult spel. Jag vann också och jag förtjänade också pengarna. Jag hade aldrig huggit honom i ryggen. Vi har ingen kontakt i dag och det är jag glad för, säger Aina Lesse, som dock tycker att Jeppe var en värdig vinnare eftersom han var hårdast på ”Paradise hotel”. De deltagare som Metro pratar med håller med om att han var en värdig vinnare men ingen har kontakt med honom i dag. – Jag tycker inte om honom och jag unnar honom inte vinsten, säger Anja Almeida. – Alla som var på ”Paradise hotel” är värdiga vinnare men han gjorde det inte schysst. Vi har ingen kontakt, säger Samir Badran. Jeppe menar att han är en värdig vinnare för att han satsade mest och han ångrar inget. – Jag fick en rolig upplevelse och blev 200 000 kronor rikare. Jag gick in i en roll och prioriterade spelet framför vänskap och känslor. Man kan inte gå in i ett program som handlar om spel och falskhet och tro att man ska hitta kärlek eller vänner. Det var en tävling, säger Jeppe. Han har fått motta en hel del hat under programmets gång men han menar att det är som att hälla vatten på en gås. – Det rinner av mig. Jag tycker det är mest konstigt att de som hatar är 10-12-åringar. Varför ser de ett program som handlar om sex och falskspel? Vart är Sverige på väg?

Aina Lesse i tårar efter att ha blivit blåst av Jeppe.
Aina Lesse i tårar efter att ha blivit blåst av Jeppe.Foto: TV3
klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro